Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o temV redu

Kje?

Intimno, varno in zaupno okolje, kjer posameznik ob terapevtu in skupaj z njim vrednoti svoja čutenja in doživljanja.

Klient in terapevt gresta skupaj skozi proces do bolečin in stisk, ne da bi reševala posledice, ampak da bi našla vzroke, jih razumela in preprečila posledice. Skupaj iščeta, vrednotita in dajeta smisel. Pomembno je, da se med klientom in terapevtom vzpostavi varen in zaupen odnos. Ko klient začne prepoznavati vzroke težav, jih lahko odpravi ali se nauči živeti z njimi, kar vodi k večji kvaliteti življenja.

Terapevtski ciklus ali enkratno svetovanje (razgovor) poteka v naših prostorih v Ljubljani, vodi pa jih  Matevž Kepec, univ.dipl.teol., magistrant ZDT.

Na vašo željo organiziramo tudi  razne delavnice ali predavanja na teme o odnosih (medosebnih, službenih, partnerskih...), samopodobi (osebna rast, samozaupanje...), ki jih lahko izvedemo pri vas (v podjetju, šoli...).

Naše prostore najdete v Ljubljani, Pod hribom 55 (poslovna stavba Energoplan).

Zakonska in družinska terapija,Individualna terapija,Posamezniki in pari,Samopodoba,Kriza v odnosu,Odnosi,Zlorabe,Terapevt,Svetovanje,Družina,Zakonska terapija,Razveza ,Ločitev,Žalovanje,Smrt,Izguba,Zlorabe,Vzgoja,Vzgoja otrok,Odraščanje,Pomoč,Pomoč parom,Pomoč posamezniku,Terapevtski proces,Terapevtska pomoč,Družinski odnosi,Duševne stiske,Psihična obremenjenost,Nasilje,Ljubosumje,Zaupanje,Psihološka pomoč,Rešitev,Medosebni odnosi,Samozavest,Čustveni odziv,Krivda,Osamljenost,Zveza,Izčrpanost,Nemoč,Izpraznjenost,Nesmisel,Brezup,negativnost