Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o temV redu

Kako?

Soočiti se sam s seboj in s svojimi notranjimi občutki, ki nas določajo in oblikujejo, da smo kar smo, jih videti in razumeti. Preko varnega in zaupnega odnosa med terapevtom in klientom, terapevt pomaga na razumen način približati potlačene čustvene vsebine, ki so klienta nezavedno pripeljale v ponavljanje določenega vedenja in doživljanja.

Ta proces klientu omogoči, da uvidi in razume vzroke svojih težav in ima tako večji občutek kontrole nad svojim življenjem. S tem vedenjem je klient bolje opremljen za učinkovitejše reševanje in preprečevanje morebitnih posledic svojih stisk in težav ter za bolj kvalitetno življenje.

Terapevtski proces pomaga najti nov pogled na neko situacijo in da s tem novo možnost reševanja. S psihoterapijo so lahko spremembe globlje, temeljitejše in trajnejše. Sam klient pa z intenzivnostjo in vloženim trudom določa globino in kvaliteto samega procesa.

Terapevtski ciklus sestavlja 12 srečanj po 50 minut, enkrat tedensko. Skupaj določimo stalen termin, ki praviloma ostaja nespremenjen do konca terapevtskega ciklusa. Odločite pa se lahko tudi za enkratni terapevtski razgovor (svetovanje), ki lahko služi tudi za uvod v terapevtski ciklus.

Cena terapevtskih storitev: 

  • terapevtska ura (svetovanje ali ura terapije) znaša 30€
  • cena delavnice (podjetja, šole, razne skupine...) je 100€/uro oz. po dogovoru
  • za socialno ogrožene posameznike priznamo individualne popuste

Vsi podatki, pridobljeni v terapijah in drugih dejavnostih, so tajni po Zakonu o varovanju osebnih podatkov (Url. RS 86/04). Delo poteka v skladu z etičnim kodeksom AAMFT.

 

Zakonska in družinska terapija,Individualna terapija,Posamezniki in pari,Samopodoba,Kriza v odnosu,Odnosi,Zlorabe,Terapevt,Svetovanje,Družina,Zakonska terapija,Razveza ,Ločitev,Žalovanje,Smrt,Izguba,Zlorabe,Vzgoja,Vzgoja otrok,Odraščanje,Pomoč,Pomoč parom,Pomoč posamezniku,Terapevtski proces,Terapevtska pomoč,Družinski odnosi,Duševne stiske,Psihična obremenjenost,Nasilje,Ljubosumje,Zaupanje,Psihološka pomoč,Rešitev,Medosebni odnosi,Samozavest,Čustveni odziv,Krivda,Osamljenost,Zveza,Izčrpanost,Nemoč,Izpraznjenost,Nesmisel,Brezup,negativnost